fbpx

O nama

O nama

Pogrebne usluge Milenković je agencija koje se bavi pružanjem pogrebnih usluga i prodajom pogrebne opreme.Višegodišnje iskustvo ,ozbiljan i savesan pristup je naš princip od prvog dana, te obraćanje posebne pažnje na osetljivost klijenta usled gubitka voljene osobe.

Nudimo vam visoko profesionalne usluge organizovanja sahrana po veoma povoljnim cenama. Primarni zadatak nam je da brzo i efikasno ispunimo sve zahteve klijenata. Naša usluga podrazumeva dolazak u vaš dom, pri čemu vam je omogućena kompletna organizacija sahrane, a da pritom ne morate napustiti porodicu ili svoje redovne obaveze.

Usluge naše pogrebne agencije obavljaju se na nivou evropskog, odnosno svetskog standarda. Naše veliko iskustvo u pomenutim poslovima, kao i profesionalno angažovanje i zalaganje dozvoljava nam da vam se preporučimo kao ozbiljna firma od poverenja.

Nalazimo se u Kragujevcu u ulicama Svetozara Markovića i Janka Veselinovića (PREKO PUTA STARE HITNE POMOĆI), ali smo dobro poznati u čitavoj Srbiji, a i van njenih granica. Preporuke su nas vodile do naših ljudi širom Evrope, pa se može reći da smo se na neki način specijalizovali za međunarodni prevoz pokojnika.

I zato dozvolite da Vam u teškim trenucima baš mi pomognemo.

Refundacija troškova iz PIO fonda

saznaj više